Rahoitus

Rahoitus

Rahoitamme tarvittaessa koko remontin edullisesti. Maksuaikaa saat valintasi mukaan 0-9 vuotta. Kuukausierän sovimme toiveittesi mukaan. Voit maksaa halutessasi kuukausierän tai kuukausierän ja kauppasumman väliltä mitä vain, jolloin laina lyhenee nopeammin. Voit myös valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Koti-Ilo -rahoitukseen ei vaadita erillistä vakuutta ja luottopäätös saadaan jo kotonasi. Koti-Ilo Oy hoitaa kaikki rahoituksen liittyvät asiapaperit, pankissakäyntiä ei tarvita.

Kotitalousvähennys

Kotona teetetyn työn kustannuksista voi veroista vähentää 50% ennakkoperintärekisteriin merkitylle yrittäjälle tai yritykselle maksetusta työkorvauksesta.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisoista vähennyksen voi saada kumpikin erikseen, jos heillä on riittävästi vähennettäviä kustannuksia. Kunnossapito- ja perusparannustyön perusteella myönnettävää kotitalousvähennystä saa enintään 2400 euroa/vuosi/henkilö. Vähennettävien kustannusten omavastuu on 100 euroa.

Kotitalousvähennyksen saa vain teetetyn työn osuudesta. Vähennykseen oikeuttaa tavanomainen kotitalous-, hoiva- tai hoitotyö sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Asunnon hallintatavalla ei vähennyksen myöntämisen kannalta ole merkitystä. Asunto voi olla omistus- tai vuokra-asunto. Pelkästään asunnon omistaminen ei kuitenkaan oikeuta vähennykseen. Edellytetään, että verovelvollinen tai laissa yksilöity sukulainen myös käyttää asuntoa vakituisena tai muuna asuntonaan.

Vähennykseen oikeuttavaa perusparannus- ja kunnossapitotyötä on esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen ja muiden huoneiden sekä sauna- ja kellaritilojen remontti mukaan lukien sähkö- ja putkityöt. Myös esimerkiksi omakotirakennuksen ulkokunnostus kuten maalaus oikeuttaa vähennykseen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä.


remontti-rahoitus